Blog Archive

cauta in blog

July 7, 2012

politica pontica

imi pare rau ca trebuie sa scriu asta dar eu cred ca Victor Ponta, prim-ministrul Romaniei, este retardat mintal. nu folosesc termenul in sensul uzual, social-prietenesc, ci in sens patologic. a avut cateva manifestari care duc la o singura concluzie: are un major handicap. cred ca este un handicap sufletesc cam in genul handicapului de care suferea mama gemenilor, zugravit de Steinbeck in "La rasarit de Eden". este un posibil locatar al spitalelor de psihiatrie.
el, ca si celalalt, sunt folositi DOAR pentru a se scapa de Basescu. vor fi inlaturati imediat ce acest scop va fi atins. pentru ca, e ridicol de evident, acesti oameni sunt bolnavi mintal (de fapt eu cred ca sunt sclavii sexuali ai lui Voiculescu care are orice isi doreste pe aceasta lume in afara de a avea contact sexual cu o tara, cu Romania; de acum Voiculescu va avea relatii cu Statul roman in fiecare seara/ dimineata).

1 comment:

Razvan said...

e ca si cum s-ar alia lupul cu oaia ca sa scape de urs...doar ca oaia uita (ca-i tampita) ca odata ce-au gonit ursu, lupul o sa o haleasca.
si nu tine nici macar zicala aia ca "te faci frate cu dracul pana treci puntea"(pe care intre noi fie vorba, o consider cretina si necrestina, asa cum mai derapeaza si "geniul" popular din cand in cand)

am sentimentul ca sunt pe la inceputul anilor 90...singurul regret e ca nu mai am varsta de atunci...altfel, toate vechi si noua toate...

nu putem decat sa speram ca show-ul va avea si ceva turnuri imprevizibile, asa ca sa mai omoram plictiseala aia ca la cinema, cand vezi un film prost si stii dinainte ce va urma (si iti pare rau ca ai dat banii pe bilet)


Doamne, ajuta