Blog Archive

cauta in blog

July 30, 2012

La legge è legge. Basescu continua macelul comunistilor

Romani! Am invins! Si n-am facut nimic pentru asta. Ne-am plimbat la snagov, am citit, am mancat multe fructe. Se vede treaba ca democratia este fascinanta caci face din simpla vizionare a unui film, din citirea unui capitol din Lucretiu un act politic major. Trebuie sa fie foarte tristi tovarasii bolsevici.
Spunea Tutea ca un comunist nu poate conduce nicio gara atat de prost e. E corect. Se vadeste asta si celor tineri. Pentru ca singurul lucru pe care l-au reusit niste comunisti imbecili a fost sa faca un sondaj de opinie pe un esantion reprezentativ de 47% (8 000 000 de romani) din populatia cu drept de vot. Au facut un sondaj de opinie ce a costat 25 000 000 Euro.
E normal ca un presedinte vechi de 8 ani cu 2 ani de criza majora sa aiba un procent mic de sustinatori (desi chiar mic nu este tinand cont ca real contra lui Basescu au votat cam 41% din totalul celor inscrisi - din care eu zic ca 15% sunt fraudari -  iar pentru el cam 8% - astia fiind cei de la tara obligati sa se duca la vot chiar daca nu voiau - plus cam 13% sustinatori PDL ce au boicotat).
Adica ce au putut face comunistii? Au cheltuit multi bani si au naucit o tara ca sa faca un sondaj de opinie de 5 stele. Pentru ca zice Ponta: Basescu e delegitimat politic de cei 8 000 000 ce au votat contra lui. Ok, stiam asta! Stiam ca multi sunt contra. Si?
Inca mi-e teama de asasinat (dar asa sunt eu, nevricos).
La legge è legge spunea Fernandel - am pus si filmul aici:


3 comments:

Razvan said...

important nu e cine invinge, ci daca castigi ceva din asta. pana la urma, da ce crezi ca se vor impiedica rosiaticii astia de votul maselor? se pare ca pot sa faca ce vor...depinde cum sunt ordinele de la moscova :) intre timp, in mama rashia se condamna o mana de fete cucuiete care se dau in stamba mai indraznet, la 7 ani de puscarie, doar pentru ca au strigat impotriva "conducatorului iubit". asta ca sa avem o idee cat de liberi sunt oamenii inca in romania, ca varsa tot ce au mai scarbos despre presedinte (indiferent care a fost el in ultimii ani) si nimeni nu a patit nimic, de ani de zile. ba mai mult, e chiar posibil sa omori 3 oameni (chiar si din culpa)si sa nu faci nici macar o zi de puscarie (vezi cazul lui huidu).

fetele alea meritau cel mult o urecheala zdravana de la zdrahoancele din biserica, pentru ca au amestecat borcanele (desi se pare ca biserica il sprijina pe mr. putin, si probabil ca de aia au si ales acel loc).

legea e lege...pentru prostime...dintotdeauna. atunci cand vorbim de legea lumeasca.

Anonymous said...

Sweet blog! I found it while browsing on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in
Yahoo News? I've been trying for a while but I never seem to get there! Thank you

My web page natural cellulite treatment

Anonymous said...

If you desire to obtain a great deal from this article then you
have to apply such methods to your won blog.

My blog post: laser cellulite treatment