Blog Archive

cauta in blog

June 12, 2012

alegeri 2012

ce-mi plac mie comunistii. sunt destepti, asta o stiam. ca sa-ti rupa dintii fac de toate. spunea cineva ca socialismul este un pericol extrem din cauza dinamicii lui si a relativismului de care se foloseste nestingherit (spre deosebire de conservatorism care tine ca prostu' la eticheta/ ritual).
vrei tuica? na tuica!
vrei savarina? na savarina!
nu vrei tuica? foarte bine.
nici savarina? si mai bine.
relativistul (citeste scarba comunista) vede de ceva timp ca nu mai merge la prosti cu sloganul tip Iliescu. si face, ce sa vezi, un partid PP-DD care ia voturi de unde nici Vadim nu mai lua. adica din hazna, din ghena!
si nu se lasa relativistul (citeste scarba comunista). dupa marile incercari de a atrage intelectualii (vezi Manolescu, Piata Universitatii, s.a) apare si Nicusor Dan, un sarman superman care desi sincer, e cazut in cap rau de tot. adica nu prea pricepe de ce e el unde e, si ce ar vrea el sa faca cu puterea (adica daca ar iesi primar vreodata s-a ocupa tot mandatul de procese si de concerte eco-emo tineresti).
acum o sa scriu ceva incoerent (pentru ca asa merita evenimentul).
asa ca fratilor daca aveti in familie sau pe scara blocului cretini, PP-DD e lumina de la capatul tunelului.
daca aveti intelectuali printre cunoscuti Nicusor Dan e noul Casanova.
noi toti, TOTI (indiferent pe cine am votat) ramanem cu USL-ul, ca vrem sau ca nu vrem.
adica hai sa votam cu cei ce ne reprezinta ca sa iasa odata comunistii cu 60 %.
mi-am amintit ce faceau socialistii francezi in ajunul invaziei lui Hitler: erau in greva; voiau sa munceasca 5 zile si nu 6. ha, ha, ha!

No comments: