Blog Archive

cauta in blog

December 6, 2011

criza IMPOSTURII

lucrurile sunt destul de clare cu criza asta. e criza STATULUI nu a popoarelor. STATELE nici nu se mai sinchisesc de popoarele lor. poate ca cea mai mare gogorita este sintagma CRIZA FINANCIARA. nu e nicio criza financiara. toti vorbesc de bugete, bugetari, pensii, asistente sociale. deci de instrumente caracteristice STATULUI. STATUL asa cum il stiam noi este pe duca. si el stie asta. incearca sa se salveze. iar tampitii de socialisti, nu i-ar mai rabda pamantul, ce vor? STAT mai puternic, mai implicat in societate prin educatie (falimentara), prin creare de locuri de munca (lucrari publice inepte si nenecesare omului). toata media, impregnata de propagandismul iluminist/ social-ist, nu are alta paradigma decat reusita STATULUI.
STATUL MODERN si-a aratat puterea. a avut la dispozitie 150 de ani. nu a facut nimic exceptional (in afara de cateva razboaie si o mana de holocausturi).
cred ca e vremea sa ne dam la o parte din acest joc al pierzaniei, jocul STATULUI. si sa ne inarmam cu puteri vechi si datatoare de sens. caci STATUL dupa cum se vede, se simte si se stie, are o singura solutie in momentele cand pamantul ii fuge de sub picioare: RAZBOIUL, CONFLICTUL, ALTERNANTA SANGE-LINISTE. sa nu uitam ca STATUL MODERN are veleitati mesianice insa singur MESIA stie ca doar murind poate face ceva din aceasta lume. STATUL vrea doar sa traiasca si pentru asta e capabil sa distruga, nihilist, totul pentru a se pastra pe sine.
in fond singura intrebare care conteaza este "VREI SA TRAIESTI?". raspunsul la aceasta intrebare te face sau nu real. cand Sf. Petru vrea sa-l fereasca pe Iisus de patimi si ii spune sa nu se duca la Ierusalim, sa nu care cumva sa se dea in mana ucigasilor care e raspunsul? RETRO SATANA!

No comments: