Blog Archive

cauta in blog

December 7, 2009

Razboi?

Citesc pe forumuri si-mi dau seama ca romanii s-au prins repede: sunt instigati la razboi civil! Comunistii doar asta stiu sa faca. E interesant ca in ambele partide, PSD si PNL, sunt oameni care au inteles cum trebuie democratia. Dar criminalii, platiti ani de zile si bucurati de dulceturi, nu se lasa. Simt ca se apropie sfarsitul. Am spus acum 10 ani ca Revolutia nu s-a terminat. Acum avem dovada. De fapt Revolutia anticomunista chiar nu se prea poate sfarsi cu una cu doua.
Este posibil sa avem acelasi scenariu al urii din anii mineriadelor. Caci mineriada nu consta in violenta de strada ci intr-o DEZBINARE INTRE OAMENI din cauza deciziilor personale. Oamenii sunt impresionant de lucizi pentru ca, in esenta, lupta politica qua politica NU E A LOR. Lupta poporului este o lupta pentru ca vrerea lui (a unei majoritati) sa fie PUSA IN PRACTICA de cel ce a fost cel mai aproape de SIMPATIA lui. Insa daca acesta nu reuseste sa castige poporul intelege si isi reia viata.
Dar COMUNISTUL nu vrea sa puna in aplicare vointa celor care l-au apreciat ( neapreciindu-l ca comunist ci ca om politic). Comunistul VREA SA FIE DOAR CA EL PENTRU CA DOAR EL STIE CUM SE FACE TREABA. Iar treaba comunistului este sa ingenunchieze elite care, daca se rostogolesc in hau, iau cu ele o massa imensa de oameni. Si ce e grav, oameni tineri.
Sub apararea democratiei si a legilor comunistul nu are alta sansa decat INSURECTIA/ DESTABILIZAREA/ SABOTAJUL . Mica revolutie de clasa ( politica) este pe cale sa se produca.
Sangele nu este o problema pentru un comunist. El stie ca istoria il va spala, il va ierta, il va uita.
Sa invatam de la evrei, spunea Goma. Pai, de la evrei nu poti invata decat un singur lucru. Sa nu mori prost. Pentru ca prostia, spunea Steinhardt, este un mare pacat.

No comments: