Blog Archive

cauta in blog

December 8, 2009

Fericiti facatorii de razboi, caci ei fii lui Dumnezeu se vor chema

Fericiti facatorii de pace caci ei fii lui Dumnezeu se vor chema.
Mii de ani oamenii au inteles intr-un fel pacea. Poate ca au inteles-o dintr-un punct de vedere tare.
Ce este pacea, te poti intreba? Cine are curaj sa raspunda. Nu am venit sa aduc pace ci sabie, spune Hristosul.
Intr-un acatist al Maicii Domnului se spune " Nu poate limba omeneasca sa spuna cuvinte mai minunate decat cele pe care le-a rostit Preiubitul tau Fiu, cuvinte care stralucesc ca niste faclii pe paginile Evangheliei. Ca sa indrageasca aceste cuvinte, acopera-i cu harul tau pe cei ce se roaga tie..."
Intr-adevar, nu exista cuvinte mai tari decat cele scrise in paginile Evangheliei. De asta si-au dat seama si antihristii (antihrist fiind, spun eu, toti cei ce se rup de Biserica lui Iisus, Hristosul Tatalui...pacatosii; unii au mai multa putere de asta sunt si mai vizibili) si folosesc cuvintele Evangheliei caci nu exista cuvinte mai minunate spuse vreodata in lume.
Iata cum Obama se afiseaza cu cuvintele Evangheliei, acoperind in prealabil icoana Mantuitorului. AICI
Si iata cum Pacea devine sinonima, daca nu chiar identica cu Razboiul. AICI
Cum citim asta?!
Fericiti facatorii de razboi caci ei fii lui dumnezeu se vor chema. Dar care Dumnezeu?!
N-am venit sa aduc Pacea ci Sabia.
Obama este marca exceptionala a publicizarii Evangheliei si a folosirii minunatelor cuvinte ale Evangheliei. Oricine, care are putina putere, poate jongla cu Evanghelia, asta e sigur. Dar le lipseste ceva. Nu indragesc aceste cuvinte. Doar le folosesc... pentru ca sunt exceptionale, unice si adevarate.
Dar ei nu pot indragi cuvintele Mantuitorului caci nu au harul Maicii Domnului. Fara harul Maicii Domnului nu poti intra in Imparatia Dragostei Tatalui.

No comments: